Leerlingenvervoer

U betaalt 0,60 euro per rit of 1,00 euro per dag. Vanaf het derde kind per gezin is het busvervoer gratis.

De leerlingen dienen zich naar behoren te gedragen op de bus. De begeleider staat in voor de veiligheid van de kinderen van bij het instappen tot bij het uitstappen. De begeleider blijft op de bus. De ouders dragen de volledige verantwoordelijkheid tot het kind 's morgens is opgestapt en zodra het kind is uitgestapt.

Kinderen waarvan de ouders hen niet opwachten aan de afstapplaats worden terug meegenomen naar school en worden naar de kinderopvang gebracht tenzij de ouders bij ondertekende verklaring meedelen dat hun kind alleen van de bushalte naar huis mag gaan. Dit kan enkel voor kinderen die een huissleutel hebben en alleen thuis mogen blijven.