Basisuitrusting

De school verwacht dat de leerlingen over volgende zaken beschikken. De basisuitrusting valt ten laste van de ouders.

In de kleuterklassen:

• een schooltasje, liefst geen trolley.
  • turngerief: gemakkelijke kledij en sportschoentjes
  • 2de en 3de kleuterklas: watergewenning: sportzakje met zwempak of zwembroek, een badmuts, twee handdoeken (grote en kleine) en een kam of borstel (alles voorzien van naam).

In alle lagere klassen:

• een schooltas (groot genoeg voor een ringmap A4)
  • een etui (leeg zakje om schrijfgerief in te steken)
  • kaftpapier en etiketten
  • turngerief: sportzakje met zwart of donkerblauw turnbroekje, wit T-shirt van de school (De leerlingen van de eerste klas en nieuwe leerlingen krijgen een gratis T-shirt van de ouderraad. De anderen kunnen een nieuwe T-shirt kopen tegen € 4,00.) en witte turnpantoffels zonder veters (alles voor-zien van naam).
  • zwemgerief: sportzakje met zwempak of zwembroek, een badmuts, twee handdoeken en een kam of borstel (alles voorzien van naam).
  • 1 of meerdere ringmappen A4
  • 1 kartonnen of plastieken map met kleppen of elastiek A4